DATO: 25.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:27

2 kommentar(er)

Heisann! Idag så slutta jeg kl kvart på 3, tror jeg og endelig litt slappe av tid,slengte fra meg sekken og slo på pcen aa. nå så er jeg hjemme og ser lillesøstra mi spille Donkey Kong Country returns. nå er jeg bare hjemme og chillern og er på pc..;)  vil bare si til dere at dere skal ha en fin helg og "ettermiddag"! jeg ser lillesøstra mi spille, ofc, også hører jeg på musikk den heter Moves Like Jagger og den er bare så bra å høre på asz! det eneste jeg gjør hjemme er vel..bare er hjemme..skal sikkert gå ut etterpå og vil bare si Gratulerer med dagen til Faren min til imorgen fordi han har bursdag og Gratulerer med dagen til Rafael som hadde bursdag igår ;)

Jeg hadde tenkt om jeg kunne legge en videoblogg til dere men det gjør jeg bare hvis jg har tid til å lage en videoblogg da f.eks: ehm..sminkevideo,dagens innkjøp osvoosv. :D slappe av,relacz, ahh, har så mye lekser nå for tiden. jeg kjeder meg sånn på pcen nå, jeg går på ipaden og spiller spill der og sånt :-)

 


Her er meg nå ja og her er coveret hvis dere lurer på hvordan spill jeg mener..

 Her er den, du kan kjøpe den på lefdal eller i andre butikker. Husk: Den er for Wii ..

Hvis dere lurer på noe så kan du selvfølgelig spørre eller ta konakt med meg ;)

Har du Donkey kong country returns? Har du Wii?

MelannaLS<3

Kommentarer

Cassandra
25.nov.2011, kl.22:42

Så kult da! Jeg har ikke spillet men spilt det på butikker og sånt og har wii men spillet kostet så mye så jeg fikk ikke lov å kjøpe den. Hvor mye kostet den da faren din kjøpte den? Klemmer fra meg!

27.nov.2011, kl.19:15

Jeg har ikke Donkey kong conuntry returns, men jeg har wii :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits --------------------------------------------------------------------------------