DATO: 09.mar.2012 / KLOKKESLETT: 20:08

0 kommentar(er)
DATO: 09.mar.2012 / KLOKKESLETT: 19:30

0 kommentar(er)

Jeg slutter. Den nye bloggen min heter alanas.blogg.no
DATO: 02.mar.2012 / KLOKKESLETT: 20:49

1 kommentar(er)

Fikk kjøpe meg smågott idag! Jeg skulle egentelig bli med vennene mine på bowling og etter det på mcdonalds, heldig griser er de! Ønsket jeg var der! Kjøpte en sånn boks med masse goteri og det er bedre enn pose ivertfall;-) kjøpte goteriet i vinterbro de som lurer.

Fint!

Hva pleier du å gjøre på fredager?:-)
DATO: 02.mar.2012 / KLOKKESLETT: 11:04

0 kommentar(er)

Hei! Skal ha en liten opppussing og sikkert skal ha fri i 2 uker å lage header, ny design og alt det der, men da ses vi om to uker da!

Snakkes!
 Snakkes!
DATO: 24.feb.2012 / KLOKKESLETT: 13:04

1 kommentar(er)

Hei! Har akkuratt kommet hjem fra båten og er så døds sliten, og har kjøpt masse ting fra Kiel. Jeg fikk møte Line Marie og det var så koselig å møte enn som jeg kjenner, men snakka med noen som kom fra Norge som jeg ikke kjente da. Kunne ikke kjøpe alt som var der, men ble sikkelig fornøyd med 3 ting. Jeg tok Colour Line.

Genser fra Olymp&hades // Øredobbel fra h&m // Parfyme fra ?

Jeg ble sjokka da JB parfyme var der og den lukter sykt godt, ah, men jeg liker han ikke. Det er bare parfymen som lukter så godt + at jeg fikk plakat av han. ÆSJ, plakaten skal rett i søppelkassa:-) Den kosta 30 euro, tror jeg? Jaja, samma det men iverfall fikk jeg kjøpe den.

Ligner på en blomst:-) noen spørsmål om turen?

- Hva syns du?
DATO: 21.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:26

1 kommentar(er)

Sunsilk Minerals

Light Mineral Formula (den grønne)

Anti-Breakage (den lilla)

Jeg anbefaler den lilla shampooen. Den er med styrkede mineraler og proteiner og gir et langt, sunt og glansfullt hår. Men det tar noen dager sånn at du ser resulatet. Disse shampooene bruker jeg:-)

- Hva slags shampoo&balsam har du?
- Bruker du noen av disse shampooene?:-)
DATO: 14.feb.2012 / KLOKKESLETT: 17:59

0 kommentar(er)

Hei!

Unnskyld at jeg ikke har blogget i mange uker nå. Jeg tenkte ikke å poste et innlegg fordi jeg ikke bare gadd og sry for dårlig blogging. Jeg vet jeg må blogge bedre og poste innlegger og sånt. Og jeg letter ettter en designer som skal lage header til meg fortsatt, håper jeg finner DEG:-)

Har du nesten glemt å blogge før?

Ha en fin Valentins dag!
DATO: 04.feb.2012 / KLOKKESLETT: 17:57

1 kommentar(er)

Det er den mobilen jeg mener som jeg har og sry for dårlig/lite blogging i det siste. Jeg skal legge ut bildene som jeg tok på torsdag fordi vi(trinnet) hadde trinnfest med trinnet, og det var super gøy å være der! Jeg dansa med en gutt som het Vegard, vi trekket tilfeldig. Vi dansa swing, polonese, disco og rolig dans. Kjempe koselig! Og nå er jeg på senga og chiller;-)

Noen spørsmål?
DATO: 30.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:51

1 kommentar(er)

Jeg skal begynne å blogge igjen på Onsdag eller Torsdag fordi jeg må bytte design og sånt så... Dere vet at det kommer sånne greier og jeg må fikse på det og skal ikke ha fri så lenge fordi det er bare på grunn av designet mitt og jeg tror jeg må bytte jeg vet ikke hvorfor det bare kom sånn. Da ses vi!

Det kommer sånne greier:-( sikkelig lei meg:-( ses da :-D
DATO: 27.jan.2012 / KLOKKESLETT: 10:22

1 kommentar(er)

Heisann! Jeg er på skolen nå og driver med Power-Point om 1970- 1980 tallet. Sikkelig "gøy" :D Nå så skriver vi om Vietnam-krigen, ABBA ogTsjernobyl-ulykken.

 Tsjernobyl-ulykken

Vietnamkrigen Vietnamkrigen

Og ABBA fant jeg ikke :D LOL<3

Pleier du å være på blogg.no når du er på skolen når dere har data?
DATO: 26.jan.2012 / KLOKKESLETT: 16:14

1 kommentar(er)

Jeg driver å spiller talking gina nå:-) sikkelig gøy :-D jeg kommer bare til å blogge det som har skjedd, jo jeg tok matte prøve idag. Litt vanskelig:-) ses!
DATO: 23.jan.2012 / KLOKKESLETT: 13:53

0 kommentar(er)

Nå er jeg hjemme og spiser brødskive med ost og saft. Jeg skal gjøre leksene mine etterpå ogsp skal jeg øve til samfunnsfags prøven imorgen. Jeg skal legge et nytt innlegg seinere etterpå igjen for dere skal se hvilken kjole jeg passer best så da er det bare å kommentere :-)

Nam nam

Ses!
DATO: 22.jan.2012 / KLOKKESLETT: 19:41

1 kommentar(er)

Jeg driver og blogger på den nye mobilen min og det er så deilig å trykke på tastaturen, men det er gøy med touching også. Er virkelig fornøyd, jeg har sikkert skrevet det på den andre mobben også:-) her kommer det et bilde:

Med blitz med og uten ;-) jeg tok et bildet av undulaten min fordi han er så søt å se på, så jeg slenger et bildet av han.

Hva syns du om bildene?
DATO: 22.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:31

0 kommentar(er)

Hei på deg! Idag har jeg ikke gjort så mye spess, jo jeg var med Mariam idag i 2 timer og ca. 34 min tror jeg ellers så har jeg glemt greia. Jeg har fått ny mobil. Jeg fikk Xperia mini pro den nye ikke den gamle og jeg er sikkelig fornøyd med mobilen. Den er større, bedre og kjempe, kjempe fin<3 Jeg fikk den på torsdag kl. 21 cirka den tiden og jeg som trodde jeg skulle få HTC, men liker denne mobilen og skal kansje ha den i 3 år kansje eller mindre enn det :D

Jeg og Mariam snakka, lekte, mobil og gikk oss en tur.

Jeg skal legge bilde av mobilen min en annen gang, det gikk så treig at det kom Error-greie, men iverfall fikk jeg ut dette bildet :) Snakkes chickas<3
DATO: 01.des.2011 / KLOKKESLETT: 15:25

3 kommentar(er)

Hei søte deg!

Nå er jeg hjemme hos Athi fordi jeg har glemt nøkkelen min så jeg spurte om jeg kunne besøke henne. Hun sa JA! Så nå er jeg hjemme hos henne og koser oss med dots! Så koseligHvis du har lyst til å besøke bloggen hennes så kan du bare søke på denne siden www.athim.blogg.no

Ses :)
DATO: 25.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:27

2 kommentar(er)

Heisann! Idag så slutta jeg kl kvart på 3, tror jeg og endelig litt slappe av tid,slengte fra meg sekken og slo på pcen aa. nå så er jeg hjemme og ser lillesøstra mi spille Donkey Kong Country returns. nå er jeg bare hjemme og chillern og er på pc..;)  vil bare si til dere at dere skal ha en fin helg og "ettermiddag"! jeg ser lillesøstra mi spille, ofc, også hører jeg på musikk den heter Moves Like Jagger og den er bare så bra å høre på asz! det eneste jeg gjør hjemme er vel..bare er hjemme..skal sikkert gå ut etterpå og vil bare si Gratulerer med dagen til Faren min til imorgen fordi han har bursdag og Gratulerer med dagen til Rafael som hadde bursdag igår ;)

Jeg hadde tenkt om jeg kunne legge en videoblogg til dere men det gjør jeg bare hvis jg har tid til å lage en videoblogg da f.eks: ehm..sminkevideo,dagens innkjøp osvoosv. :D slappe av,relacz, ahh, har så mye lekser nå for tiden. jeg kjeder meg sånn på pcen nå, jeg går på ipaden og spiller spill der og sånt :-)

 


Her er meg nå ja og her er coveret hvis dere lurer på hvordan spill jeg mener..

 Her er den, du kan kjøpe den på lefdal eller i andre butikker. Husk: Den er for Wii ..

Hvis dere lurer på noe så kan du selvfølgelig spørre eller ta konakt med meg ;)

Har du Donkey kong country returns? Har du Wii?

MelannaLS<3
DATO: 18.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:35

1 kommentar(er)

Hei, nå har jeg fått nytt header, jeg sa at jeg skulle ha med bilder av meg hvis dere vet hvilken bildet jeg mener hvis du ikke vet hva jeg mener så er det bare å lad ned til siden eller så er det bare å trykke her: http://alanals.blogg.no/1321189380_farsdagl.html#comment. Ahh gud, jeg er så sliten etter skolen så jeg begynte å slenge fra meg sekken og sov med en gang..;) Nå så er jeg hjemme og ser på tv, også har vi fått besøk av venninen av søstra mi (boring) vet..Nå så spiller de Buss! TM Junior: Jungle Party og jeg får ikke se mer TV etter hun har dratt. <3 Haha, kule "APER" da er de.., det er jo morsomt da :) Nå så skal vi spise middag og håper du har hatt en fin fredag og skal spise TACO, namm...:) ses! Og hvis dere lurer på om header så kan jeg hjelpe dere for NÅ vet jeg hvordan man gjør det(hvordan man lager header)..Vi ses igjen! God kveld!

Har du header? Hva spiser du til middag i kveld?

Alanals<3
DATO: 15.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:57

2 kommentar(er)

Hei søte deg! Neih, jeg fikk tid da det var Farsdagen, jeg begynte å sove og det var skole da så jeg måtte bare sove og drømme søtt. Ja, tilbake til overskriften, ja, Dagens Mann...Jeg er hjemme og ser på Dagens mann og fikk ikke se den igår tror jeg(tror ikke det). Det handler om at det er 30 jenter som skal velge sin "Drømme mann" og date med "mannen sin" og hvis det er en jente igjen så får han hun.

Hvis dere lurer på hvem mannen er så er det Programlederen :)  Han er alltid på programet og med den kortet han holder på hånda. Hvis du lurer på hvor man ser på det så se det på TV3.

Har du sett dagens mann?

Mvh; Alanals
DATO: 11.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:29

2 kommentar(er)

 

Hei, lenge siden jeg har blogget NÅ og jeg har sanvet å blogge igjen. Nå er jeg hjemme og koser meg og hører på musikk og chatter ;)  Nå så er jeg bare hjemme, og jeg vil bare si God Helg til dere også!;) Her kommer det noen RANDOM bilder;

Det var alle som jeg fikk tid å ta! Hade!

Mvh;Alanals
DATO: 07.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:20

5 kommentar(er)

Hei!

Dagens leser er en jente som heter Brammia og en jente som heter Erika. Takk for at dere leser bloggen min selv om dere ikke kommenterer så mye! ;) Her er et bilde:░░░░(¯`♥´¯)░░░♥
..(\(\..♥../)/)
..( '.')....('.' )
o(_")").(?(?_)o
????*°?. ??*°??°

..¸,o¤°?°¤o,¸.αʟ.'℘i¸,o¤°?°¤o, ?(?.◕¸¸◕?.).?...(?.◕¸¸◕?.) oOO?`*´?OOo.oOO?`*´?OOo
DATO: 06.nov.2011 / KLOKKESLETT: 15:30

5 kommentar(er)

Hei!

Dere lurer på hvorfor overskriften er "Eid".. Ja,det er fordi jeg vil bare si gratulerer til de som har Eid? Neida, eller JO,nei, JO!! Okey-y,bare si at dere skal ha en fin Eid og håpe de får masse fint.

Ja,som dere vet at jeg sa at jeg skulle legge bilder til noen innleger som jeg har glemt eller ikke glemt, men må alltid ha den gamle pcen og det er det som er dårlig fordi pcen min begynner å klikke helt fullstendig. Aa-h; uffa meg, men uansett så ser jeg på Dagens mann, hører på musikk på YouTube også er jeg på MSN og chatter der med vennene mine<3 Men hvis dere lurer på noe så er det bare å skrive detr på kommentarfeltet ;D  Her er det noen bilder som jeg liker kjempe godt:

Et Kyss!<3

My sister And I <3 Glad i deg!<3

Peace with fingers!<3

Jeg elsker disse bildene!<3 

Likte du bildene?   Har noen av vennene dine Eid?

-Alanals
DATO: 04.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:17

3 kommentar(er)

Hei,nå har jeg legget et nytt innlegg! Idag så på skolen så fikk vi besøk av læreren vår da han hadde pappa permisjon og han har det fortsatt. Og vi fikk møte barna hans, de 2 søte barna!<3 Herregud, de var så søte og det var lenge siden jeg møtte den eldste barna hans da jeg gikk i 5.klasse tror jeg da, men de var kjempe søte!  Takk, for at du besøkte oss!<3

Hvis dere lurer på noe så er det bare å kommentere! Ses :^)

-alanals
DATO: 03.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:11

2 kommentar(er)

Hei kjære lesere!

Idag så hadde vi en sikkelig morsom dag! Lættis!  Klassen min bråka så mye,snakka,går rundt,ropte og alt det der! Vi fikk en vikar fordi vikaren vår(den som egentelig som skal være vikaren før læreren vår) var syk. Også fordi læreren vår har pappa permisjon Oh my Gudness! Haha,vi var den bråkeste klassen han hadde hatt, oja jeg sa HAN. Og han liker vi ikke i det hele tatt! Vi skulle egentelig få anmerkning og gjensitting men fikk ikke det,haha,så LÆTISS! Og jeg skulle få 3 anmerkninger, men fikk ikke haha...Det er den mest beste funnye vi har gjort ever asz! ;D

Har klassen din bråket når du har vikar & hva var den mest morsomte dere har gjort??

-Alanals
DATO: 01.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:53

2 kommentar(er)

Hei lesere!

Dere vet at jeg blogget litt ista, det er fordi jeg har ikke noe å gjøre så jeg legger bare noen bilder av meg og søstra mi :)

Dette er meg! Haha!Meg og Melli!<3  (www.lillemelli.blogg.no)

Haha, veldig rare bilder..!<3 Skjekk bloggen til lillesøstra mi hun ville blitt GLAD, da mener jeg KJEMPE GLAD!  Så ses lesere!<3

-Alanals
DATO: 27.okt.2011 / KLOKKESLETT: 14:46

3 kommentar(er)

Jeg har altså ikke så blogglyst akuratt nå. Men kommer å blogge tilbake! BRB!<3


Vet gamelt bilde!

Har du blogg-pause?

Snakkes!<3  -Alana
DATO: 22.okt.2011 / KLOKKESLETT: 20:55

1 kommentar(er)

Idag har jeg vært hos Malin! Kjempe fin bursdagsfest! Ble veldig hyper! Skal legge bildene imorra ikke idag fordi det tar så lang tid til å laste ned bildene til dataen også + at den klikker såå... Hvis dere vil at jeg skal gjøre noe spess med bloggen min så kan jeg gjøre godt det, f.eks; blogg video, spørsmålrunde :)  Det er bare å kommentere<3

Love MelAnna!<3
DATO: 21.okt.2011 / KLOKKESLETT: 11:06

2 kommentar(er)

Nå har jeg lite tid til å blogge fordi vi må logge av ses!!
DATO: 18.okt.2011 / KLOKKESLETT: 14:54

3 kommentar(er)

Her er den nye designet mitt! Takk for at du leser,legger en kommentar og at du ser på! xD

 

-alanals<3

Hva syns du om bildet?
DATO: 18.okt.2011 / KLOKKESLETT: 14:32

10 kommentar(er)

Hei,nå har dere merket at jeg ikke har blogget i så mange dager nå men prøver alltid å få tid fordi vi begynner med masse prøver og sånt :)  Her er håret mitt som jeg har klipt!<3


Her er håret mitt! Dere ser at det er litt kort oppe ved sidene xD


Her er håret. Den ene siden er det kort ( venstre) jeg vet ikke hvorfor den er kort sikkert fordi jeg har denne ene håret bak øra. Og den ene ( høyre ) Så er den lang. Bare fordi sikkert at jeg bøyer hodet.

Hva syns du? Legg gjerne en søt kommentar!<3

-alanals<3

 
DATO: 14.okt.2011 / KLOKKESLETT: 10:56

0 kommentar(er)

Nå er jeg på skolen og skriver en PowerPoin-greie. Så mye har jeg ikke å fortelle:) Haha! LOL!

-alanals.blogg.no
DATO: 13.okt.2011 / KLOKKESLETT: 16:28

3 kommentar(er)


Haha,lol ser så stupid UT!


Haha,hva er det JEG gjør!!? :P  xD

Har du bilder til bloggen din?

-Mel Anna Sarmiento
DATO: 13.okt.2011 / KLOKKESLETT: 13:34

1 kommentar(er)

Hei, lesere!

Idag kom jeg tidlig hjem og tenkte om jeg kunne skrive hvorfor jeg kom så tidlig. Ok, det første så skulle vi ha Norsk også fikk vi beskje at vi kunne være ute 10 min og de andre lærerne skulle snakke sammen også gikk vi inn igjen også kom en lærer som sa at vi kunne slutte tidlig idag pågrunn av at det har skjedd en Eksplosjonsfare (vet ikke hvorfor?) så skolen måtte stenges så måtte alle elevene på skolen hjem, men likevel så er vi i sikkerhet!! Fjouu!! Og bra at ikke skolen vår Eksploderte daah!

Og nå er jeg hjemme og chatter på msn med vennene mine! :) Spiser goteri og hygger meg! Hade!<"3 :)

Mel Anna Sarmiento<3
DATO: 09.okt.2011 / KLOKKESLETT: 19:18

1 kommentar(er)

Hei kjære lesere!

Nå er jeg tilbake og blogger men fikk ikke ta bilder fordi..jeg GLEMTE kameraet mitt! Å herregud så DUMT!! Men overskriften er LIVMORSHALSKREFT..

Ja,vi skal ta sprøyta på TIRSDAG, og jeg gruer meg ikke i det hele tatt og er livredd for sprøyter (selv om jeg har tatt sprøyter før) men vi skal ta 3 doser men ikke de 3 dosene i en sprøyte da, da mener jeg liksom at jeg ta den på Tirsdag og etter det 2 månder også etter det 6 månder etter og jeg gruer meg ikke i det hele tatt!

Her er det noen bilder som jeg har kjøpt:


En lue kr(?)   Hansker kr(?)


Også leppestift kr (halv pris 1/2 og kostet egentelig 29 kr)

Skal du ta sprøyta &  har du tatt den??

Skriv gjerne en kommentar eller spørsmål! Kommenterer alltid tilbake!! :) <3 

Tusen klemmer fra: Mel Anna! :)

DATO: 08.okt.2011 / KLOKKESLETT: 15:57

0 kommentar(er)

Nå må jeg dra så jeg får ikke skrive så mye egentelig men kan kansje legge til noen bilder som dere kan se :)  Gratulerer med dagen, Kuya Nordman!!<3 ilu!<3    Kommer sikkert bilder av festen!

Elsker dere lesere!<3

Klmz: Mel Anna! - Alanals<3

 
DATO: 07.okt.2011 / KLOKKESLETT: 15:19

3 kommentar(er)

Hei kjære lesere!<3

Nå er jeg på msn og snakker med Dilrose (den snille) og snakker og sånt! Men hva skal jeg skrive om?? Skriv gjerne noen forslag som jeg kan skrive!! Vi ses!!<3

Klmz: Mel Anna!
DATO: 07.okt.2011 / KLOKKESLETT: 14:33

1 kommentar(er)

Haha her er det noen bilder som jeg og lillesøstra mi som vi tok ista! :)


Haha,det var meg ja!! Kunne ikke se ansikte mitt!

Oi, det er meg! Mel Lisa!! Du skulle ikke ta bilde nå! Jeg var ikke KLAR!! :) :P


Oi oi oi Mel Lisa'!! Så kjempe flink du var!

Haha,så morsome bilder!! Takk for at du så på legg igjen en kommentar hvis  du lurer på noe så kommer jeg å svarer på spørsmålet ditt så fort jeg kan! :)

Mel Anna & Mel Lisa!<3
DATO: 06.okt.2011 / KLOKKESLETT: 09:13

3 kommentar(er)

Her er bildene:


Haha stor øye av meg!!


Mel Lani (venstre), Mel Anna (Meg) og Mel Lisa (høyre) ....Haha,vi er hemma ut!


Søskenkjærlighet!<3(L)Haha,ser rar ut asz!!!


HIHI...


Auu..!!! Jeeg blir most!!


Haha,se på lillesøstra mi!


Oiii!!!  Hvor kommer boblene fra??? :O

Takk for at du så på legg gjerne en søt kommentar!<3

Har du søstre & og har du tullebilder av dem???

Snakkes!! <"3
DATO: 28.sep.2011 / KLOKKESLETT: 15:47

3 kommentar(er)

Hei! Kul Overskrift hva?(kødda) som dere vet så har jeg ikke blogget,jeg har ikke blogget i 5 dager nå! WOW, det er REKORD! eller for meg da hihi jeg ønsker bare de som leser bloggen min dere er så søte som skriver så mange søte kommentarer eller serlig ikke så mange men slutt å mobb andre og skriv stygge ting om bloggen blir helt forbanna sikkelig!!!

Jeg er glad i dere & og hvor lenge har du ikke blogget i det siste?

Jeg er glad i alle sammen dere er så snille!<3

Hilsen:Mel Anna Sarmiento!<"3

Ehh.. denne bildet har jeg lagt på bloggen før men hadde dårlig tid så jeg må dra hade! Elsker dere!(L)<"3 <3
DATO: 23.sep.2011 / KLOKKESLETT: 10:04

1 kommentar(er)

Hei! Nå er jeg på skole og har IKT. Kan dessverre ikke legge på noen bilder av meg selv fordi den har ikke KAMERA men kan legge noen bilder fra nette også kan jeg legge på sånne linker sånn dere kan høre på musikk eller videomusikk så dette er Dagens musikk for meg og noen andre da:)

http://www.youtube.com/watch?v=6XbIuSLaCnk&ob=av2n  Jennifer Lopez - Papi

http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ  Adele - Set Fire to the Rain

Hva har du gjort idag & har du din favoritt musikk?? Skriv gjerne kommentar!<"3

Klem:Mel Anna Sarmiento♥♥
DATO: 22.sep.2011 / KLOKKESLETT: 14:57

2 kommentar(er)

Skjer?? Som dere ser så har jeg ikke blogget så mye fordi jeg har så mye og gjøre for eksempel:gjøre lekser,lese og alle de tingene. Og gleder meg sykt til venninen mins bursdags fest men lurer på hva jeg skal kjøpe til henne, men vi får se da xP

Hva har du gjort idag & har du en vennine som skal feire bursdagsfest?? :"3

Klemz:Mel Anna Sarmiento

Design av

hits --------------------------------------------------------------------------------