DATO: 29.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:38

2 kommentar(er)

Hei søte deg!<3

 

Nå er jeg hjemme og skriver dette innleget. Haha, så søtt innlegg (NOT).xD  Jeg har legget et nytt "Kategori" for å si det sånn,hehe, jeg fikk litt tips av noen som skrev " Hvorfor Niki" og hvorfor ditt og datt..Ja, så jeg skrev det. Men jeg vil bare si at dere må ikke bli sinte på meg fordi det er bare dette innlegget jeg skal bare legget på uansett så..ja..-.- o-) Ja, hvorfor alanals. Det er fordi mamma sier det hele tiden til meg så jeg begynner å bli litt frustrert men vil selvfølgelig ikke bli det da.. Til Kategoriet:

Jeg har blitt kalt det mange av slekta mi så jeg begynner å bli litt vant til deg og L-en betyr for Lagunilla og S-en betyr for Sarmiento det er fordi de er etternavnet mitt. Og alana blir jeg kalt da, ikke alanals hehe. Når jeg skulle lage en blogg-navn så måtte jeg tenke klokt, jeg begynte med alana men jeg tenkte at det ville blitt rar eller kjedelig så jeg tok meg LS så det ble alanals og det er jeg fornøyd med.;) Takk for at du leste. Legg igjen en søt kommentar! ;)

Hva syns du om bildet??
DATO: 07.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:09

1 kommentar(er)

Hei!

Jeg fikk ikke skrive at jeg hadde konsert for Klemetsrud skolekorps! Hvis dere ikke skjønner det jeg mener med "75 år" da mener jeg at de begynte Klemetrud skolekorps for 75 år siden og man må jo feire også da! :)  Vi spilte for dem og det var så varmt der inne og dere..dette er det dårlige nyhetene; jeg fikk ikke ta bilder! Jeg vet, det var fordi det var noen RARE folk som sier at vi ikke kunne ta bilder av dem og jeg bare inne i meg " fy fadder asza" herregud asz. Og vi kunne ikke gå ut engang ;( Jaja,men sånn er det bare..-.-  Men vi spilte for dem da, vi spilte "The best of Queen" , " Eye of the tiger" , "Do wha diddy diddy" , " Yellow Sumbarine" også var ekstra nummeret " Lean on Me"...  og selvfølgelig spilte vi ekstra nummeret fordi vi var så flinke. men vi var så få. De feiret det på lørdag_uke 44. Det var alt som falt inni meg!

-Alanals

Design av

hits --------------------------------------------------------------------------------