DATO: 30.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:51

1 kommentar(er)

Jeg skal begynne å blogge igjen på Onsdag eller Torsdag fordi jeg må bytte design og sånt så... Dere vet at det kommer sånne greier og jeg må fikse på det og skal ikke ha fri så lenge fordi det er bare på grunn av designet mitt og jeg tror jeg må bytte jeg vet ikke hvorfor det bare kom sånn. Da ses vi!

Det kommer sånne greier:-( sikkelig lei meg:-( ses da :-D
DATO: 27.jan.2012 / KLOKKESLETT: 10:22

1 kommentar(er)

Heisann! Jeg er på skolen nå og driver med Power-Point om 1970- 1980 tallet. Sikkelig "gøy" :D Nå så skriver vi om Vietnam-krigen, ABBA ogTsjernobyl-ulykken.

 Tsjernobyl-ulykken

Vietnamkrigen Vietnamkrigen

Og ABBA fant jeg ikke :D LOL<3

Pleier du å være på blogg.no når du er på skolen når dere har data?
DATO: 26.jan.2012 / KLOKKESLETT: 16:14

1 kommentar(er)

Jeg driver å spiller talking gina nå:-) sikkelig gøy :-D jeg kommer bare til å blogge det som har skjedd, jo jeg tok matte prøve idag. Litt vanskelig:-) ses!
DATO: 24.jan.2012 / KLOKKESLETT: 19:58

0 kommentar(er)

Idag har jeg vært på fløytetimen og repeterte sanger som jeg ikke kan.

Logger av før mobilen min blir tom:-P. Blogges!
DATO: 23.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:06

4 kommentar(er)

Her er bildene som kjolen jeg har på, hva syns du om de? Og nå spiller vi og jeg gjør lekser "morsomt" (xD) bilde av melli

Hehe! Da blogges vi<3
DATO: 23.jan.2012 / KLOKKESLETT: 13:53

0 kommentar(er)

Nå er jeg hjemme og spiser brødskive med ost og saft. Jeg skal gjøre leksene mine etterpå ogsp skal jeg øve til samfunnsfags prøven imorgen. Jeg skal legge et nytt innlegg seinere etterpå igjen for dere skal se hvilken kjole jeg passer best så da er det bare å kommentere :-)

Nam nam

Ses!
DATO: 22.jan.2012 / KLOKKESLETT: 19:41

1 kommentar(er)

Jeg driver og blogger på den nye mobilen min og det er så deilig å trykke på tastaturen, men det er gøy med touching også. Er virkelig fornøyd, jeg har sikkert skrevet det på den andre mobben også:-) her kommer det et bilde:

Med blitz med og uten ;-) jeg tok et bildet av undulaten min fordi han er så søt å se på, så jeg slenger et bildet av han.

Hva syns du om bildene?
DATO: 22.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:31

0 kommentar(er)

Hei på deg! Idag har jeg ikke gjort så mye spess, jo jeg var med Mariam idag i 2 timer og ca. 34 min tror jeg ellers så har jeg glemt greia. Jeg har fått ny mobil. Jeg fikk Xperia mini pro den nye ikke den gamle og jeg er sikkelig fornøyd med mobilen. Den er større, bedre og kjempe, kjempe fin<3 Jeg fikk den på torsdag kl. 21 cirka den tiden og jeg som trodde jeg skulle få HTC, men liker denne mobilen og skal kansje ha den i 3 år kansje eller mindre enn det :D

Jeg og Mariam snakka, lekte, mobil og gikk oss en tur.

Jeg skal legge bilde av mobilen min en annen gang, det gikk så treig at det kom Error-greie, men iverfall fikk jeg ut dette bildet :) Snakkes chickas<3
DATO: 13.jan.2012 / KLOKKESLETT: 16:46

0 kommentar(er)

Hei! jeg skal ikke blogge i lang tid nå fordi jeg må ordne bloggen min ellers så skal jeg bare lage en ny enn da ellers så skal jeg ha en annen blogg men jeg sier jo ifra når jeg skal slutte og hva den nye bloggen min heter hvis det er noe dere lurer eller noe sånt så er det bare å ta kontakt på: alanals.blogg@hotmail.com så aksepterer jeg venneforespørselen din. jeg kommer til å endre designet mitt hvis dere visste det :) da ses vi da, jeg kommer til å savne å blogge da:) hade ^^

Melanna - Alanals

Design av

hits --------------------------------------------------------------------------------