DATO: 24.feb.2012 / KLOKKESLETT: 13:04

1 kommentar(er)

Hei! Har akkuratt kommet hjem fra båten og er så døds sliten, og har kjøpt masse ting fra Kiel. Jeg fikk møte Line Marie og det var så koselig å møte enn som jeg kjenner, men snakka med noen som kom fra Norge som jeg ikke kjente da. Kunne ikke kjøpe alt som var der, men ble sikkelig fornøyd med 3 ting. Jeg tok Colour Line.

Genser fra Olymp&hades // Øredobbel fra h&m // Parfyme fra ?

Jeg ble sjokka da JB parfyme var der og den lukter sykt godt, ah, men jeg liker han ikke. Det er bare parfymen som lukter så godt + at jeg fikk plakat av han. ÆSJ, plakaten skal rett i søppelkassa:-) Den kosta 30 euro, tror jeg? Jaja, samma det men iverfall fikk jeg kjøpe den.

Ligner på en blomst:-) noen spørsmål om turen?

- Hva syns du?
DATO: 21.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:26

1 kommentar(er)

Sunsilk Minerals

Light Mineral Formula (den grønne)

Anti-Breakage (den lilla)

Jeg anbefaler den lilla shampooen. Den er med styrkede mineraler og proteiner og gir et langt, sunt og glansfullt hår. Men det tar noen dager sånn at du ser resulatet. Disse shampooene bruker jeg:-)

- Hva slags shampoo&balsam har du?
- Bruker du noen av disse shampooene?:-)
DATO: 14.feb.2012 / KLOKKESLETT: 17:59

0 kommentar(er)

Hei!

Unnskyld at jeg ikke har blogget i mange uker nå. Jeg tenkte ikke å poste et innlegg fordi jeg ikke bare gadd og sry for dårlig blogging. Jeg vet jeg må blogge bedre og poste innlegger og sånt. Og jeg letter ettter en designer som skal lage header til meg fortsatt, håper jeg finner DEG:-)

Har du nesten glemt å blogge før?

Ha en fin Valentins dag!
DATO: 05.feb.2012 / KLOKKESLETT: 15:03

3 kommentar(er)

Heei! Nå driver jeg og spiser pannekaker..namnam<3 Jeg lurte på om DU klarer å lage header til meg? Jeg setter stor PRIS for det og blir kjempe glad hvis noen vet hvordan man gjør det:-) Hvis du klarer å lage header så bare kommenter på dette innleget, hva bloggen din heter så kan jeg sende bilder til deg og hvordan den skal være ++ e-mailen din. Imens venter jeg på flere pannekaker :)  Blir sikkelig, duper GLAD hvis du vet hvordan man gjør det :-)

-Klarer du å lage header?                                                                                                                                                                 -Liker du å spise pannekaker?


 
DATO: 04.feb.2012 / KLOKKESLETT: 17:57

1 kommentar(er)

Det er den mobilen jeg mener som jeg har og sry for dårlig/lite blogging i det siste. Jeg skal legge ut bildene som jeg tok på torsdag fordi vi(trinnet) hadde trinnfest med trinnet, og det var super gøy å være der! Jeg dansa med en gutt som het Vegard, vi trekket tilfeldig. Vi dansa swing, polonese, disco og rolig dans. Kjempe koselig! Og nå er jeg på senga og chiller;-)

Noen spørsmål?

Design av

hits --------------------------------------------------------------------------------