DATO: 29.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:38

2 kommentar(er)

Hei søte deg!<3

 

Nå er jeg hjemme og skriver dette innleget. Haha, så søtt innlegg (NOT).xD  Jeg har legget et nytt "Kategori" for å si det sånn,hehe, jeg fikk litt tips av noen som skrev " Hvorfor Niki" og hvorfor ditt og datt..Ja, så jeg skrev det. Men jeg vil bare si at dere må ikke bli sinte på meg fordi det er bare dette innlegget jeg skal bare legget på uansett så..ja..-.- o-) Ja, hvorfor alanals. Det er fordi mamma sier det hele tiden til meg så jeg begynner å bli litt frustrert men vil selvfølgelig ikke bli det da.. Til Kategoriet:

Jeg har blitt kalt det mange av slekta mi så jeg begynner å bli litt vant til deg og L-en betyr for Lagunilla og S-en betyr for Sarmiento det er fordi de er etternavnet mitt. Og alana blir jeg kalt da, ikke alanals hehe. Når jeg skulle lage en blogg-navn så måtte jeg tenke klokt, jeg begynte med alana men jeg tenkte at det ville blitt rar eller kjedelig så jeg tok meg LS så det ble alanals og det er jeg fornøyd med.;) Takk for at du leste. Legg igjen en søt kommentar! ;)

Hva syns du om bildet??
DATO: 25.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:40

2 kommentar(er)

Hei,dere lurer på sikkert hvorfor det står IPad? Som overskrift.. Det. Fordi jeg er skulle prøve og skriver på den nå og det er sant og jeg som trodde at man brukte opp penger men nei det er helt GRATIS! Det er en helt vanlig Apple iPad som jeg har og pappa tok hvit farge.. Jeg skulle bare teste litt og jeg fikk vite at det ikke gikk Ann å legge bilder så dumt, sikkelig også :-(. Og det var noen som spurte når jeg fikk den,tja, jeg fikk den over i gÅr....(:

Men sånn er det bare! Hade!^.^DATO: 25.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:27

2 kommentar(er)

Heisann! Idag så slutta jeg kl kvart på 3, tror jeg og endelig litt slappe av tid,slengte fra meg sekken og slo på pcen aa. nå så er jeg hjemme og ser lillesøstra mi spille Donkey Kong Country returns. nå er jeg bare hjemme og chillern og er på pc..;)  vil bare si til dere at dere skal ha en fin helg og "ettermiddag"! jeg ser lillesøstra mi spille, ofc, også hører jeg på musikk den heter Moves Like Jagger og den er bare så bra å høre på asz! det eneste jeg gjør hjemme er vel..bare er hjemme..skal sikkert gå ut etterpå og vil bare si Gratulerer med dagen til Faren min til imorgen fordi han har bursdag og Gratulerer med dagen til Rafael som hadde bursdag igår ;)

Jeg hadde tenkt om jeg kunne legge en videoblogg til dere men det gjør jeg bare hvis jg har tid til å lage en videoblogg da f.eks: ehm..sminkevideo,dagens innkjøp osvoosv. :D slappe av,relacz, ahh, har så mye lekser nå for tiden. jeg kjeder meg sånn på pcen nå, jeg går på ipaden og spiller spill der og sånt :-)

 


Her er meg nå ja og her er coveret hvis dere lurer på hvordan spill jeg mener..

 Her er den, du kan kjøpe den på lefdal eller i andre butikker. Husk: Den er for Wii ..

Hvis dere lurer på noe så kan du selvfølgelig spørre eller ta konakt med meg ;)

Har du Donkey kong country returns? Har du Wii?

MelannaLS<3
DATO: 18.nov.2011 / KLOKKESLETT: 21:04

1 kommentar(er)

Nå har jeg legget et nytt innlegg igjen! Hadde ingenting å gjøre så jeg slo på pcen og startet å skrive denne innlegget. Her er det noen muzik..!<3
 
 
Britney Spears: I Wanna Go


Britney Spears Karaoke Band: Hold it against me (Karaoke)
 
Her er en karaoke greie som dere kan synge selv hvis dere har lyst :) det kommer ikke lyrics så det er dårlig..
 
Adele: Set Fire To The Rain

Nicki Minaj: Super Bass

Jennifer Lopez: Papi

Jay Sean: Hit The Lights

Usher: OMG

Usher: More

Rihanna: Russian Roulette

Rihanna: What's My Name?

Rihanna: California King Bed
 
Her er det noen JB sanger hvis det er noen som liker det :)

Justin Bieber: U Smile

Justin Bieber: Pray

Justin Bieber: One Time

Justin Bieber: Baby
 
Alexandra Stan: Mr. Saxobeat  Denne elsker jeg fortsatt! Digger den sykt!!(L)


 
Dette var alle som jeg legget ut skriv en kommentar som er din beste favoritt..!<3 Stem!<3
 
Er det noen av disse sangene som du liker eller er det flere??  ;)
 
Alanals
 
 
DATO: 18.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:35

1 kommentar(er)

Hei, nå har jeg fått nytt header, jeg sa at jeg skulle ha med bilder av meg hvis dere vet hvilken bildet jeg mener hvis du ikke vet hva jeg mener så er det bare å lad ned til siden eller så er det bare å trykke her: http://alanals.blogg.no/1321189380_farsdagl.html#comment. Ahh gud, jeg er så sliten etter skolen så jeg begynte å slenge fra meg sekken og sov med en gang..;) Nå så er jeg hjemme og ser på tv, også har vi fått besøk av venninen av søstra mi (boring) vet..Nå så spiller de Buss! TM Junior: Jungle Party og jeg får ikke se mer TV etter hun har dratt. <3 Haha, kule "APER" da er de.., det er jo morsomt da :) Nå så skal vi spise middag og håper du har hatt en fin fredag og skal spise TACO, namm...:) ses! Og hvis dere lurer på om header så kan jeg hjelpe dere for NÅ vet jeg hvordan man gjør det(hvordan man lager header)..Vi ses igjen! God kveld!

Har du header? Hva spiser du til middag i kveld?

Alanals<3
DATO: 15.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:57

2 kommentar(er)

Hei søte deg! Neih, jeg fikk tid da det var Farsdagen, jeg begynte å sove og det var skole da så jeg måtte bare sove og drømme søtt. Ja, tilbake til overskriften, ja, Dagens Mann...Jeg er hjemme og ser på Dagens mann og fikk ikke se den igår tror jeg(tror ikke det). Det handler om at det er 30 jenter som skal velge sin "Drømme mann" og date med "mannen sin" og hvis det er en jente igjen så får han hun.

Hvis dere lurer på hvem mannen er så er det Programlederen :)  Han er alltid på programet og med den kortet han holder på hånda. Hvis du lurer på hvor man ser på det så se det på TV3.

Har du sett dagens mann?

Mvh; Alanals
DATO: 13.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:03

8 kommentar(er)

Hei! Idag er det FARSDAG! Vi skal spise kake, høre på musikk, kose oss, goteri og alt det der ;) Aah, gleder med sånn sykt.Dere lurer på jeg har dette bilde nåt; ja det er fordi dette skal være den nye headeret mitt men skal ha den designet jeg har nå og ja; skal jo få selvfølgelig hjelp da. Skal få hjelp av www.katrineaastorp.blogg.no , det var hun som lagde designet og det bildet har jeg laget. hvis du vite hvordan man lager sån så er det bare å gå inn på www.pizap.com . Skal sikkert legge ut et nytt innlegg igjen etterpå og det skal være "spørsmåls runde 2 " ....Nå er jeg hjemme alene og koser meg! Ha det fint!

Mvh; -ALANALS
DATO: 11.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:29

2 kommentar(er)

 

Hei, lenge siden jeg har blogget NÅ og jeg har sanvet å blogge igjen. Nå er jeg hjemme og koser meg og hører på musikk og chatter ;)  Nå så er jeg bare hjemme, og jeg vil bare si God Helg til dere også!;) Her kommer det noen RANDOM bilder;

Det var alle som jeg fikk tid å ta! Hade!

Mvh;Alanals
DATO: 07.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:20

5 kommentar(er)

Hei!

Dagens leser er en jente som heter Brammia og en jente som heter Erika. Takk for at dere leser bloggen min selv om dere ikke kommenterer så mye! ;) Her er et bilde:░░░░(¯`♥´¯)░░░♥
..(\(\..♥../)/)
..( '.')....('.' )
o(_")").(?(?_)o
????*°?. ??*°??°

..¸,o¤°?°¤o,¸.αʟ.'℘i¸,o¤°?°¤o, ?(?.◕¸¸◕?.).?...(?.◕¸¸◕?.) oOO?`*´?OOo.oOO?`*´?OOo
DATO: 07.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:16

3 kommentar(er)

Hei!

 Dere ser sikkert at overskriften er www.alanals.blogg.no ja, det er fordi jeg fant ikke på noe overskrift men tok den da.Nå har jeg legget et nytt innlegg men vet ikke hva jeg skal blogge om. Er det noe dere vil at jeg skal blogge om? Noe spesielt. Fordi jeg ekke så blogglyst nå, men hvis det er noe dere vil at jeg skal blogge om da er det bare å skrive det i kommentarfeltet så kan jeg ta ønskene deres.

-Alanals
DATO: 07.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:09

1 kommentar(er)

Hei!

Jeg fikk ikke skrive at jeg hadde konsert for Klemetsrud skolekorps! Hvis dere ikke skjønner det jeg mener med "75 år" da mener jeg at de begynte Klemetrud skolekorps for 75 år siden og man må jo feire også da! :)  Vi spilte for dem og det var så varmt der inne og dere..dette er det dårlige nyhetene; jeg fikk ikke ta bilder! Jeg vet, det var fordi det var noen RARE folk som sier at vi ikke kunne ta bilder av dem og jeg bare inne i meg " fy fadder asza" herregud asz. Og vi kunne ikke gå ut engang ;( Jaja,men sånn er det bare..-.-  Men vi spilte for dem da, vi spilte "The best of Queen" , " Eye of the tiger" , "Do wha diddy diddy" , " Yellow Sumbarine" også var ekstra nummeret " Lean on Me"...  og selvfølgelig spilte vi ekstra nummeret fordi vi var så flinke. men vi var så få. De feiret det på lørdag_uke 44. Det var alt som falt inni meg!

-Alanals
DATO: 06.nov.2011 / KLOKKESLETT: 15:30

5 kommentar(er)

Hei!

Dere lurer på hvorfor overskriften er "Eid".. Ja,det er fordi jeg vil bare si gratulerer til de som har Eid? Neida, eller JO,nei, JO!! Okey-y,bare si at dere skal ha en fin Eid og håpe de får masse fint.

Ja,som dere vet at jeg sa at jeg skulle legge bilder til noen innleger som jeg har glemt eller ikke glemt, men må alltid ha den gamle pcen og det er det som er dårlig fordi pcen min begynner å klikke helt fullstendig. Aa-h; uffa meg, men uansett så ser jeg på Dagens mann, hører på musikk på YouTube også er jeg på MSN og chatter der med vennene mine<3 Men hvis dere lurer på noe så er det bare å skrive detr på kommentarfeltet ;D  Her er det noen bilder som jeg liker kjempe godt:

Et Kyss!<3

My sister And I <3 Glad i deg!<3

Peace with fingers!<3

Jeg elsker disse bildene!<3 

Likte du bildene?   Har noen av vennene dine Eid?

-Alanals
DATO: 04.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:17

3 kommentar(er)

Hei,nå har jeg legget et nytt innlegg! Idag så på skolen så fikk vi besøk av læreren vår da han hadde pappa permisjon og han har det fortsatt. Og vi fikk møte barna hans, de 2 søte barna!<3 Herregud, de var så søte og det var lenge siden jeg møtte den eldste barna hans da jeg gikk i 5.klasse tror jeg da, men de var kjempe søte!  Takk, for at du besøkte oss!<3

Hvis dere lurer på noe så er det bare å kommentere! Ses :^)

-alanals
DATO: 03.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:11

2 kommentar(er)

Hei kjære lesere!

Idag så hadde vi en sikkelig morsom dag! Lættis!  Klassen min bråka så mye,snakka,går rundt,ropte og alt det der! Vi fikk en vikar fordi vikaren vår(den som egentelig som skal være vikaren før læreren vår) var syk. Også fordi læreren vår har pappa permisjon Oh my Gudness! Haha,vi var den bråkeste klassen han hadde hatt, oja jeg sa HAN. Og han liker vi ikke i det hele tatt! Vi skulle egentelig få anmerkning og gjensitting men fikk ikke det,haha,så LÆTISS! Og jeg skulle få 3 anmerkninger, men fikk ikke haha...Det er den mest beste funnye vi har gjort ever asz! ;D

Har klassen din bråket når du har vikar & hva var den mest morsomte dere har gjort??

-Alanals
DATO: 01.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:53

2 kommentar(er)

Hei lesere!

Dere vet at jeg blogget litt ista, det er fordi jeg har ikke noe å gjøre så jeg legger bare noen bilder av meg og søstra mi :)

Dette er meg! Haha!Meg og Melli!<3  (www.lillemelli.blogg.no)

Haha, veldig rare bilder..!<3 Skjekk bloggen til lillesøstra mi hun ville blitt GLAD, da mener jeg KJEMPE GLAD!  Så ses lesere!<3

-Alanals
DATO: 01.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:35

1 kommentar(er)

Hei kjære lesere!<3

Dere ser at overskriften er sånn ;) ,det er fordi jeg fant ikke på noe overskrift, men ble ivertfall fornøyd! ;D

Jeg har masse sanger som er inni hodet mitt hele tiden som jeg hører på oh vil gjerne dele dem med dere. Og håper at dere blir fornøyd!<3 Hvis dere har så lyst å høre på dem så er det bare å trykke på linken!

http://www.youtube.com/watch?v=axpO86pGHAM   Cher Lloyd - With ur Love

 http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ  Adele - Set fire to the Rain

 http://www.youtube.com/watch?v=LUjn3RpkcKY&ob=av3e  JB - Mistletoe

http://www.youtube.com/watch?v=eWUC5Q0RCAA&ob=av2e   Tim Berg - Seek Bromance

 http://www.youtube.com/watch?v=BOdmf4N5aPE  Rihanna - Who`s that chick ft. David Guetta

http://www.youtube.com/watch?v=6XbIuSLaCnk&ob=av3e   Jennifer Lopez - Papi

 

Dette var faktisk alle som jeg liker men den som jeg liker mest er With ur Love av Cher Lloyd.! Takk for at du leste legg giejn en søt kommentar! 

Har du noen favoritt sanger & hvilken hører du på mest?

-Alanals  

 

 

Design av

hits --------------------------------------------------------------------------------